Γρηγορίου: «Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι μετά το 2-0, φέραμε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για το αποτέλεσμα αλλά και τις δυσκολίες που βρήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» για τον Ολυμπιακό και παρότι ηττήθηκε με 3-1, πίεσε αρκετά τους Πειραιώτες για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και την αντίδραση μετά το 2-0.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, φέραμε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, δεν δεχθήκαμε φάσεις είχαμε από μία φάση.

Στην επανάληψη μείναμε νωρίς πίσω, προσπαθήσαμε δε τα παρατήσαμε μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό. Είμαι ικανοποιημένος, τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό.

Μετά το γκολ δε μπορούμε να αντιδράσουμε, είχαμε πει πως πρέπει να έχουμε το ίδιο τέμπο κάτι που κάναμε και κερδίσαμε το πέναλτι. Μετά το 2-0 δεν παρατήσαμε το παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα