Ολυμπιακός: Κινείται για τον Μπρέκαλο, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Βασίλης Μπαλατσός
josip_brekalo

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του διεθνή Κροάτη εξτρέμ, Γιόσιπ Μπρέκαλο.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε τον Γενάρη στα άκρα της επίθεσης με τον Ζέλσον Μαρτίνς, όμως αναμένεται να κάνει ακόμα μια προσθήκη για τα «φτερά». Οι Πειραιώτες προσπαθούν να πάρουν τον Σέρβο winger της Τορίνο, Νεμάνια Ράντονιτς, όμως φαίνεται πως δουλεύουν ακόμα μια περίπτωση από τη Serie A. O λόγος για τον Γιόσιπ Μπρέκαλο!

Ο διεθνής Κροάτης εξτρέμ έφτασε μια ανάσα από τον επαναπατρισμό του για χάρη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όμως οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν ξαφνικά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 25χρονος ακραίος επιθετικός βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες αυτές τις ημέρες έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Βιόλα, για την περίπωση του Γέρι Μίνα.

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό για τον Μπρέκαλο έγραψε και ο Νικολό Σιρά, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Κροάτης θα δώσει την τελική απάντηση για το μέλλον του την Παρασκευή (26/1). Ο Ιταλός αναφέρεται και στην περίπτωση του Ράντονιτς, καθώς όπως γράφει ο Σέρβος δεν έχει πειστεί να πιάσει λιμάνι.

Την τρέχουσα σεζόν ο Μπρέκαλο μετράει 18 εμφανίσεις με τη Φιορεντίνα και έχει σκοράρει μια φορά, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Με τη Χρβάτσκα μετράει 35 συμμετοχές και έχει πετύχει τέσσερα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα