ΠΑΟΚ: Εμφαση στην τακτική με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Εμφαση στην τακτική με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δούλεψαν την Τετάρτη (24/1) στο κομμάτι της τακτικής που ήρθε στο προσκήνιο ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, που απουσιάζει από τις προπονήσεις, πλην των Έκονγκ και Σαμάτα που απουσιάζουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (28/1) στο γήπεδο της Τούμπας.

«Οι μέρες περνούν, η δουλειά συνεχίζεται, το ντέρμπι πλησιάζει. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Την Τετάρτη (24.01) έμφαση δόθηκε στον τομέα της τακτικής. Οι παίκτες μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια ασχολήθηκαν με την κυκλοφορία της μπάλας, τις μεταβάσεις και τις τοποθετήσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, όντας ο μόνος παίκτης στο ιατρικό δελτίο.

Την Πέμπτη (25.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωσή της.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα