Νέες «βολές» Κούγια κατά Λυσάνδρου: «Επιβεβαιώνεις την ανεπάρκεια σου ως πρόεδρος της Super League»

Νέες «βολές» Κούγια κατά Λυσάνδρου: «Επιβεβαιώνεις την ανεπάρκεια σου ως πρόεδρος της Super League»

Δημήτρης Τομαράς
ελλαδα

bet365

«Άναψαν» τα αίματα στο Δ.Σ. της Stoiximan Superleague μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Μηνά Λυσάνδρου για το θέμα της πρόσληψης του Λίντμπεργκ.

Στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Stoiximan Superleague την Τρίτη (23/01) περιείχε αρκετή ένταση μεταξύ του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια και του προέδρου της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου με αφορμή τη λευκή ψήφο της Λίγκας για τη ψηφοφορία την πρόσληψη του Λίντμπεργκ ως μέλος της ΚΕΔ για το VAR.

Ο Αλέξης Κούγιας ρώτησε αρχικά τον Μηνά Λυσάνδρου: «Πού προβλέπεται αυτό στο καταστατικό (αυτό που έκανε); Με ποιο δικαίωμα παίρνεις διά περιφοράς αποφάσεις χωρίς να συγκαλέσεις Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα;».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, μην έχοντας πειστεί απ' όσα άκουσε, τον ρώτησε εκ νέου: «Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League» .

Έπειτα, η συνεδρίαση έκλεισε απότομα, με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά: «Αν ολοκληρώνεις έτσι τα θέματα, θα πας κι εσύ φυλακή με την εγκληματική οργάνωση».

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Κούγιας είχε πει στον Λυσάνδρου νωρίτερα: «Ενημερώθηκα από τον κ. Μαρινάκη ότι πριν από την εκλογή σας στη Super League, επικοινωνήσατε με τέσσερις παράγοντες του Ολυμπιακού, και αν θέλετε να τους πούμε και επωνύμως, και τους ζητούσατε να έρθετε στη θέση μου. Αυτή που έχω τώρα στον Ολυμπιακό».

Ζητήθηκε δε από τον κ. Κούγια η επίσκεψη στον Εισαγγελέα σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στη διαλεύκανση της υπόθεσης του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων. Τελικώς επικράτησε ομόφωνα αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα