Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν με τις Μίλαν, Λάτσιο και Άστον Βίλα για τον Βαλεντίνι σύμφωνα με τους Τούρκους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν με τις Μίλαν, Λάτσιο και Άστον Βίλα για τον Βαλεντίνι σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Βαλεντίνι

bet365

Σε πολλά μέτωπα παλεύει ο Ολυμπιακός, με τον Νικολά Βαλεντίνι της Μπόκα Τζούνιορς να παραμένει στο προσκήνιο και τους «ερυθρολεύκους» να δίνουν μάχη με τις Λάτσιο, Άστον Βίλα και Μίλαν για την απόκτησή του.

Ήδη τέσσερις παίκτες βρίσκονται προ των πυλών στον Ολυμπιακό (Ερνάντες, Κάρμο, Αμπέι και Ράντονιτς) ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σταματούν τα μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εμρέ Κονούρ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της απόκτησης του Νικολά Βαλεντίνι της Μπόκα Τζούνιορς όπου μάχεται με τις Άστον Βίλα, Μίλαν και Λάτσιο.

Το συμβόλαιο του 22χρονου στόπερ εκπνέει τον ερχόμενο Δεκέμβρη και ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει, με αποτέλεσμα το κλαμπ από την Αργεντινή να ψάχνει τρόπο να βάλει λεφτά στα ταμεία της.

Ο νεαρός αμυντικός μετράει 38 συμμετοχές με ένα γκολ με τη φανέλα της Μπόκα και άλλα 39 ματς με την Ατλέτικο Αλντοσίβι ενώ είναι δύο φορές διεθνής με την Κ23 της Αργεντινής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα