Μεϊτέ: «Εχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, με ποιότητα»

Μεϊτέ: «Εχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, με ποιότητα»

Newsroom
meite_eurokinisi

bet365

Ο Μεϊτέ στάθηκε στην ομαδική δουλεία που γίνεται στον ΠΑΟΚ και στο «σύνολο» που έχουν δημιουργήσει στον Δικέφαλο.

Με 5-1 επικράτησε σήμερα (21/1) ο ΠΑΟΚ του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και συνέχισε με νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα. Μετά το ματς ο Μεϊτέ στάθηκε στο σύνολο που έχουν δημιουργήσει στον Δικέφαλο. ««Είμαστε όλοι χαρούμενοι και συνεχίζουμε την δουλειά μας. Είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, στους εαυτούς μας, σήμερα ήταν ένας σκληρός αγώνας. Παλέψαμε, πήραμε την νίκη και τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στην επόμενη αναμέτρηση που είναι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Εχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, ένα γκρουπ με πολλή ποιότητα σε όλους τους τομείς. Νιώθουμε όλοι σημαντικοί στην ομάδα και με αυτό το πνεύμα πορευόμαστε στα παιχνίδια», είπε αρχικά ο 29χρονος χαφ.

Και μετά ρωτήθηκε ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας, με γνώμονα τον πλουραλισμό που υπάρχει. «Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι γι’ αυτό. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο και γι’ αυτό το ζήτημα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα