ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας χάνει το πρώτο παιχνίδι μετά από 33 σερί συμμετοχές

Newsroom
Ντέλιας

bet365

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον Βόλο. Πρώτη φορά που δεν θα παίξει φέτος ο Έλληνας εξτρέμ μετά από 33 συνεχόμενες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί απέναντι στον Βόλο ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Ο Έλληνας εξτρέμ ταλαιπωρείται από μια ίωση και έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός, καθώς δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντέλιας δεν θα αγωνιστεί φέτος σε παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά, έπειτα από 33 συνεχόμενες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ο «Ντέλιας» μέχρι αυτό το σημείο της σεζόν μετράει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 21 ως βασικός και τις υπόλοιπες 12 ως αλλαγή.

Ο Έλληνας άσος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Ρασβάν Λουτσέσκου, μετρώντας 8 γκολ, 5 ασίστ και ένα κερδσιμένο πέναλτι σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα