Πανσερραϊκός: Οι «νέοι» Ουάρντα, Μπετανκόρ «πιστώνονται» τους πέντε από τους επτά βαθμούς του 2024

Πανσερραϊκός: Οι «νέοι» Ουάρντα, Μπετανκόρ «πιστώνονται» τους πέντε από τους επτά βαθμούς του 2024

Newsroom
warda intime

bet365

Ο Πανσερραϊκός είναι μία ομάδα που έχει ήδη «πάρει» πολλά πράγματα από τις χειμερινές της μεταγραφές και είναι χαρακτηριστικό πως οι Αμρ Ουάρντα και Χεφτέ Μπετανκόρ μετρούν ήδη αθροιστικά τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Μαξιλαράκι ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού απέκτησε πλέον ο Πανσερραϊκός, μετά το χθεσινό (20/1) 2-0 των «Ζωσιμάδων» και σε συνάρτηση τη νίκη που πήρε την περασμένη εβδομάδα, με το ίδιο σκορ, στο «Αθανάσιος Διάκος».

Υστερα από αυτές τις επιτυχίες του σε κατά χρονική σειρά Λαμία και Ιωάννινα βρίσκεται πλέον στο «+9» από την 13η θέση και εύλογα πατάει γερά στα πόδια του.

Πριν τα άνωθεν ματς προηγήθηκαν στο νέο έτος η ισοπαλία (1-1) με την Κηφισιά και η ήττα στο Αγρίνιο (2-3), κάτι που σημαίνει πως στο 2024 μάζεψε ως τώρα επτά βαθμούς και έτσι βγήκε από την πίεση.

Την ίδια στιγμή τα «λιοντάρια» είναι μία ομάδα της κατηγορίας που μέχρι στιγμής έχει πάρει πάρα πολλές «βοήθειες» από τα χειμερινά της αποκτήματα, όπου ως τώρα είναι οι Αμρ Ουάρντα, Χεφτέ Μπετανκόρ και Απόστολος Διαμάντης. Αλλωστε όλοι τους έχουν ήδη παίξει αρκετά, αφού ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε σε όλες τις αναμετρήσεις του νέου έτους, ο Ισπανός φορ σε τρεις και ο Ελληνας αμυντικός μπήκε επίσης εσχάτως στην αγωνιστική της «εξίσωση» (σ.σ. χθες ήταν ενδεκαδάτος).

Οι δύο πρώτοι μάλιστα έγιναν με το «καλημέρα» κομβικοί και δεν είναι τυχαίο πως τους «πιστώνονται» οι πέντε από τους επτά βαθμούς που συνέλεξε ο Πανσερραϊκός από την Πρωτοχρονιά και έπειτα.

Σίγουρα το ρήμα «πιστώνονται» χρησιμοποιείται μεταφορικά αφού σε μία ομάδα όλοι αμύνονται και επιτίθενται, αν όμως «αφαιρεθούν» τα γκολ και οι ασίστ που έδωσαν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το ρεκόρ του συλλόγου θα «έπεφτε» αυτόματα στο 0-2-2, από το 2-1-1 που ανέρχεται σήμερα.

...

Στο 3-2 που έχασε από τον Παναιτωλικό ο Ουάρντα ήρθε από τον πάγκο στην ανάπαυλα και ο Μπετανκόρ ήταν εκτός αποστολής καθώς βρίσκονταν λίγα 24ωρα στην Ελλάδα, ενώ στο 1-1 που ακολούθησε με την Κηφισιά ο πρώτος βρέθηκε starter και ήταν η σειρά του δεύτερου να παίξει,εκ νέου ως αλλαγή, για πρώτη φορά με τα «ερυθρόλευκα».

Μέχρι και το 85' ο Πανσερραϊκός «κυνηγούσε» στο αποτέλεσμα (0-1), αλλά ο 30χρονος στράικερ ισοφάρισε τότε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αιγύπτιου και το τέρμα που έδωσε τον «χρυσό» πόντο στα «λιοντάρια» ήταν προϊόν άμεσης συνεργασίας των «νέων» του.

Ακολούθησε το 2-0 της Λαμίας όπου ο Ουάρντα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής αφού στο 14' άνοιξε το σκορ και στο 85' ύστερα από δικό του σουτ ο Αλεξιτς διπλασίασε τα τέρματα του club (του πιστώθηκε ως τελική πάσα), ενώ στο 2-0 των Ιωαννίνων επί του ΠΑΣ την σκυτάλη πήρε ο Μπετανκόρ που «χτύπησε» δις στις αρχές της αναμέτρησης (11', 16').

...

Ετσι ο μεν Αιγύπτιος σε τέσσερις εμφανίσεις του με τον Πανσερραϊκό μετρά ένα γκολ και δύο ασίστ, ο Ισπανός σε τρεις βρήκε ισάριθμες φορές δίχτυα και το 2024 οι «νέοι» των «ερυθρολεύκων» έχουν... υπογράψει τους πέντε από τους επτά βαθμούς τους. Αν... εξαφανιστεί η μεσοεπιθετική τους συγκομιδή τότε τα αποτελέσματα του club θα ήταν δύο «λευκές» ισοπαλίες με Λαμία, ΠΑΣ και ισάριθμες ήττες από Κηφισιά, Παναιτωλικό.

Ο Αμρ Ουάρντα στον Πανσερραϊκό

Αγώνες: 4
Γκολ: 1
Ασίστ: 2

Ο Χεφτέ Μπετανκόρ στον Πανσερραϊκό

Αγώνες: 3
Γκολ: 3

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα