Τομάς: «Από τα καλύτερα παιχνίδια μου στον Πανσερραϊκό, να συνεχίσουμε έτσι»

Newsroom
Ο Ματίας Τομάς

bet365

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε στα Γιάννενα του ΠΑΣ με 2-0 με τον Ματίας Τομάς να αναφέρει πως αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με τα «λιοντάρια» και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει ίδια συνέχεια.

Εξαιρετικός ο Πανσερραϊκός και στα Γιάννενα με τα «λιοντάρια» να επικρατούν με 2-0 του ΠΑΣ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ματίας Τομάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν από τα καλύτερά μου παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό, η εντεκάδα και οι αλλαγές έκαναν εξαιρετική δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε μία καλή ομάδα, o προπονητής είναι καλός και όλοι κάνουμε καλή δουλειά. Δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε νίκες και η ομάδα το αξίζει».

Για το πόσο έχουν ανεβάσει τη μακεδονική ομάδα οι Άμρ Ουάρντα και Χεφτέ Μπετανκόρ που ήρθαν τον Ιανουάριο: «Είναι δύο παίκτες με αρκετή εμπειρία, ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους και βοηθούν την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα