ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια και από το ματς στο Βόλο

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια και από το ματς στο Βόλο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια

bet365

Χωρίς τον Πορτογάλο αρχηγό του, Αντρέ Βιεϊρίνια, θα ταξιδέψει το Σάββατο (20/1) για την πόλη του Βόλου η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος την Κυριακή (21/1) στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο», με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να έχει τεθεί νοκ άουτ κι από αυτό το παιχνίδι, λόγω των ενοχλήσεων στους γλουτούς, που τον υποχρεώνουν να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αυτό θα είναι το τρίτο ματς στη σειρά από το οποίο θα απουσιάσει ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου», με τον Γιόαν Σάστρε να αποτελεί αυτή την στιγμή τη μοναδική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, με δεδομένη τη μετάθεση του Τόμας Κεντζιόρα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό μπακ Γιόνι Οτο της Γουλβς, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να πορευτεί με τον συμπατριώτη του, Γιόαν Σάστρε για το δεξί άκρο της άμυνας του.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και τις μεταβάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Το Σάββατο (20.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα