Ολυμπιακός: Αυξάνονται τα προβλήματα ενόψει Άρη

Ολυμπιακός: Αυξάνονται τα προβλήματα ενόψει Άρη

Δημήτρης Τομαράς
ελλαδα

bet365

Μετά τον Μπιανκόν, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είδε τη λίστα με τα προβλήματα να αυξάνεται καθώς αμφίβολος για το ματς με τον Άρη είναι και ο Φραν Ναβάρο.

Μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Superleague στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπιανκόν έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι αμφίβολος για το συγκεκριμένο ματς, όπως και ο Φορτούνης που έχει καταπονεθεί από τα συνεχή ματς και ήταν με πάγο όταν έγινε αλλαγή. Όμως δεν είναι τα μοναδικά πρόβληματα στο μυαλό του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πορτογάλος προπονητής δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Φραν Ναβάρο για το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλονικείς ενώ στη συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει πως ο Αλεξανδρόπουλος είχε ενοχλήσεις στα πλευρά και επίσης είναι αμφίβολος για το ματς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα