Παναιτωλικός: Άρχοντας των αιθέρων ο Ντουάρτε, πέμπτος σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Νίκος Κικίδης
duarte

bet365

Έρευνα - παράσημο για τον αμυντικό του Παναιτωλικού, Μπρούνο Ντουάρτε, ο οποίος είναι ο πέμπτος καλύτερος στόπερ στον αέρα σε ολόκληρη την Ευρώπη, πάνω από ονόματα όπως ο Σέρχιο Ράμος!

Μπρούνο Ντουάρτε, ο βασιλιάς των αιθέρων! Βλέποντας τον κόσμο από τα 190 εκατοστά, ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού έχει αποδειχθεί εγγύηση στον αέρα, κάτι που επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο και από σχετική έρευνα του CIES.

Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με τη FIFA δημοσίευσε πρόσφατα τη λίστα με τους δέκα κορυφαίους αμυντικούς στις εναέριες μονομαχίες, με τον Αργεντινό στόπερ να αποτελεί τον μεγάλο εκπρόσωπο της Superleague.

Με ποσοστό επιτυχίας στο 88.7%, ο Ντουάρτε βρίσκεται στην πέμπτη θέση μαζί με τον Νταν Άξελ Ζαγκαντού της Στουτγκάρδης, αφήνοντας πίσω του θρύλους του αθλήματος όπως ο Σέρχιο Ράμος που βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Την πρωτιά απολαμβάνει ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ενώ το βάθρο συμπληρώνουν ο Κιμ Μιν Τζάε της Μπάγερν αλλά και ο πρώην άσος του Άρη και νυν της Παρί, Ντανίλο Περέιρα!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα