ΠΑΟΚ: Ο αγιασμός της έκτασης του νέου αθλητικού κέντρου

ΠΑΟΚ: Ο αγιασμός της έκτασης του νέου αθλητικού κέντρου

Σταύρος Σουντουλίδης
Προπόνηση παικτών του ΠΑΟΚ

bet365

Το πρωί της Παρασκευής (19/1) θα πραγματοποιηθεί αγιασμός της έκτασης όπου αναμένεται να ανεγερθεί το νέο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης.

Το πρώτο βήμα για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου για τον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη έγινε με την ολοκλήρωση της επένδυσης αναφορικά με την απόκτηση της έκτασης στην περιοχή της Θέρμης.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» πριν από τα Χριστούγεννα υποσχέθηκε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και το επόμενο βήμα θα γίνει με τον αγιασμό της της έκτασης όπου αναμένεται να ανεγερθεί το νέο αθλητικό κέντρο, το οποίο θα είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα της Ευρώπης και από τα καλύτερα των Βαλκανίων.

Η σχετική ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως την Παρασκευή (19.01) στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί αγιασμός της νεοαποκτηθείσας έκτασης, όπου θα ανεγερθεί το νέο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Η έκταση βρίσκεται στην 8η οδό του αγροκτήματος Ταγαράδων.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω PAOK TV».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα