Ολυμπιακός: Οι Αργεντίνοι βλέπουν να πλησιάζει το deal με τον Γκαστόν Ερνάντες (vid)

Ο Ερνάντες

bet365

Ο 25χρονος στόπερ αποτελεί βασικότατο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και τα αργεντίνικα ΜΜΕ μεταδίδουν την τελευταία ώρα πώς η συμφωνία των εμπλεκόμενων ομάδων μπορεί να γίνει πράξη.

Ειδικότερα οι Αργεντίνοι είχαν μεταφέρει από αρκετά νωρίς και μέσα στην ημέρα πώς ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει την προσφορά του για τον συγκεκριμένο κεντρικό αμυντικό που τον ήθελε και αρκετούς μήνες πριν. Συγκεκριμένα το δίκτυο Tycsports μεταφέρει την πληροφορία πώς οι Ερυθρόλευκοι δίνουν λίγα παραπάνω από 3.5 εκατ. ευρώ για το 80% του παίκτη. Ότι υπάρχει δηλαδή νέα προσφορά για τον παίκτη προς τον σύλλογο της Σαν Λορέντζο.

Η Σαν Λορέντζο στο σύνολο ζητά περίπου 4 εκατ. ευρώ ή και λίγο παραπάνω (για το 70% των δικαιωμάτων του Ερνάντες). Οι Αργεντίνοι πάντως εκτιμούν πώς οι δύο πλευρές είναι πια κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας. Ο Ερνάντες που είναι κυρίως στόπερ αλλά παίζει και ακραίος μπακ, με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο έχει 73 αγώνες με 3 γκολ.

Μάλιστα ο Αργεντίνος ρεπόρτερ Γκονζάλο Ορεγιάνο μιλά για ένα συμβόλαιο της τάξεως των 5 ετών για τον Ερνάντες (για τον Ολυμπιακό) και ότι τις 2 ομάδες χωρίζει μία διαφορά της τάξεως των 500.000 δολαρίων.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα