Ολυμπιακός: Η Σασουόλο θέλει να μπει... σφήνα για τον Παλομίνο σύμφωνα με τους Ιταλούς

Newsroom
Ο Παλομίνο

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χοσέ Παλομίνο αλλά στην Ιταλία αναφέρουν πως υπάρχει ακόμα ένας... μνηστήρας από τη γειτονική χώρα.

Ο Χοσέ Παλομίνο είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να είναι κοντά σε συμφωνία με τον 34χρονο στόπερ αλλά πρέπει να πάρει και το «οκ» από την Αταλάντα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», εκτός από την Σαλερνιτάνα, οι Πειραιώτες έχουν ως βασικό ανταγωνιστή τους και την Σασουόλο, η οποία θέλει να μπει «σφήνα» στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού.

Συγκεκριμένα ο ιταλικός σύλλογος πιέζει τόσο την πλευρά του παίκτη όσο και της ομάδας του για να τον κάνει δικό του, καθώς έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα