«Ο Ολυμπιακός 'απειλεί' τη μεταγραφή του Παλομίνο στη Σαλερνιτάνα»

«Ο Ολυμπιακός 'απειλεί' τη μεταγραφή του Παλομίνο στη Σαλερνιτάνα»

Newsroom
Ο Παλομίνο

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ολυμπιακός μπήκε «σφήνα» στην μετακίνηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο από την Αταλάντα στη Σαλερνιτάνα και ο Αργεντινός στόπερ είναι 50-50 που θα συνεχίσει.

Από καιρό οι Ιταλοί έφεραν τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο στο προσκήνιο του Ολυμπιακού, καθώς μετέδωσαν πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Αταλάντα.

Τις τελευταίες ημέρες θεωρούνταν «βέβαιο» στη γειτονική χώρα ότι ο 34χρονος στόπερ θα συνεχίσει στη Σαλερνιτάνα, καθώς φέρονταν να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο clubs και απέμεναν τα τυπικά.

Οπως το «tuttomercatoweb» όπως και άλλα portals ισχυρίζονται πως οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν «σφήνα» στην υπόθεση, η μεταγραφή του Παλομίνο στη Σαλερνιτάνα είναι πλέον στο 50-50 και ο παίκτης έχει ισάριθμες πιθανότητες να έρθει στον Πειραιά.

Ο Παλομίνο παίζει από το 2017 στο Μπέργκαμο όταν και μετακινήθηκε εκεί ως πρωταθλητής Βουλγαρίας με την Λουντογκόρετς και μετρά έκτοτε 224 εμφανίσεις (9 γκολ) με την Αταλάντα σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα