Παναθηναϊκός: Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε ο Ακαϊντίν κόντρα στην Κόνιασπορ

Βασίλης Μπαλατσός
παο

bet365

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν βρίσκεται στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κόνιασπορ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Σαμέτ Ακαϊντίν, όμως ακόμα δεν προκύπτει πως υπάρχει deal του Τριφυλλιού με τη Φενέρμπαχτσε. Μπορεί να υπάρχουν δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα που κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στους πράσινους και το τουρκικό κλαμπ, όμως προς το παρόν ο διεθνής κεντρικός αμυντικός παραμένει κανονικά στη διάθεση του Ισμαΐλ Καρτάλ.

Μάλιστα ο 29χρονος στόπερ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση της Φενέρ με την Κόνιασπορ και είναι στον πάγκο. Αυτό το γεγονός υποδηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες και ακόμα η υπόθεση δεν έχει κλείσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα