Πετράκης: «Κάναμε και εμείς κάποια καλά πράγματα»

Newsroom
petrakis_intime

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης είπε καλά λόγια για τους παίκτες του, παρά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, παρά την ήττα (2-1) που γνώρισαν τα «καναρίνια». «Ξέραμε ότι η δουλειά μας είναι δύσκολη από την αρχή. Παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολλή ποιότητα, καλή ψυχολογία. Απέναντι σε αυτές τις συνθήκες, στο πλάνο που επιλέξαμε είχαμε δύο κομμάτια. Στο αμυντικό ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, αλλά εκεί που δεν λειτουργήσαμε καλά ήταν στην αλλαγή κατοχής, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει το παιχνίδι κυριαρχίας του Παναθηναϊκού», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, «Ισως αν είχαμε διαφορετική συμπεριφορά να ήταν διαφορετική η εικόνα του ημιχρόνου. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας προσέγγιση. Πιστεύω ότι μετά κάναμε βήμα προς τα εμπρός. Εκεί που πιέζαμε, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, όμως σκοράραμε και είχαμε κάποιες προσπάθειες στο τέλος. Οταν ο Παναθηναϊκός στο γήπεδό του προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, πιστεύω ότι κάτι κάναμε και εμείς καλά».

Μετά ο έμπειρος κόουτς ρωτήθηκε και για τις προσθήκες της ομάδας, καθώς μεταξύ άλλων τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο Αγρίνιο ο γκολκίπερ Λούκας Τσάβες. «Εχω πει ότι δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές. Οχι πολλές μεταγραφές. Κάποια πράγματα που θα ενισχύσουν συνολικά την ποιότητα και το βάθος της ομάδας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα