Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Ο Σπόραρ βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-0 και ο Σενγκέλια μείωσε για τον Παναιτωλικό (vids)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Αντράζ Σπόραρ πέτυχε δεύτερο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 χάρη στον Σενγκέλια.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τη λύση στο σκοράρισμα με τον Αντράζ Σπόραρ καθώς ο Σλοβένος φορ, εκτός από το 1-0, πέτυχε και το 2-0 για την ομάδα του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα στο 89', οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ζέκα βρήκε εξαιρετικά τον Τζούρισιτς, εκείνος πέρασε στον Σπόραρ και από κοντά, ο διεθνής επιθετικός νίκησε τον Καπίνο για το 2-0.

Ωστόσο η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε μερικά δευτερόλεπτα μετά. Συγκεκριμένα στο 90+2', ο Σενγκέλια πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πάτησε στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν για το 2-1, με το οποίο έδωσε... ελπίδες στην ομάδα του αλλά εν τέλει το σκορ έμεινε εκεί μέχρι το φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα