Άρης: Με Τζούρασεκ και Σαβέριο η 11αδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Με Τζούρασεκ και Σαβέριο η 11αδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη για το ντέρμπι (19:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς φανέλα βασικού πήραν οι Νέβεν Τζούρασεκ, Κίκε Σαβέριο.

Η παρουσία του τελευταίου στην 11αδα και πιο συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο της επίθεσης στοιχειοθετεί έκπληξη καθώς είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Άκη Μάντζιου. Βέβαια, σε αυτό συνετέλεσε και ο τραυματισμός που τον κράτησε εκτός δράσης για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών. Ο 24χρονος winger από το Εκουαδόρ θα αγωνιστεί μπροστά από τον Μάρτιν Μοντόγια καθώς ο προπονητής του Άρη επέλεξε να διατηρήσει τον Ισπανό στη συγκεκριμένη πτέρυγα κρίνοντας προφανώς ότι ο Φράνκο Φεράρι δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο.

Οι υπόλοιπες επιλογές του Άκη Μάντζιου ήταν αναμενόμενες καθώς Φαμπιάνο-Μπράμπετς διατηρήθηκαν στο κέντρο της άμυνας και ο Μόζες Οντουμπάτζο στη δεξιά πλευρά. Ο Νέβεν Τζούρασεκ θα συνθέσει την τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Ζαν Ζουλ και τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι στη δεξιά πλευρά, ο Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης και ο Χουλιάν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα