Ολυμπιακός: Η αρχηγική ομιλία των Ελ Αραμπί και Φορτούνη πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Newsroom
Ολυμπιακός: Η αρχηγική ομιλία των Ελ Αραμπί και Φορτούνη πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κώστας Φορτούνης βρέθηκαν στο Ρέντη και μίλησαν στους παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» προερχόμενος από μια εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση.

Λίγο πριν την σέντρα στο ματς με την «Ένωση» ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί - παρότι δεν είναι στην αποστολή- και ο Κώστας Φορτούνης μάζεψαν τους παίκτες στο Ρέντη, στα αποδυτήρια, κι έκαναν αμφότεροι την αυτοκριτική τους, μιλώντας παράλληλα για όσα ισχύουν στο τμήμα.

Και οι δύο γνωρίζουν καλά την «ερυθρόλευκη» πραγματικότητα και ξέρουν ότι η απροσδόκητη ήττα από τη Λαμία φέρνει την ομάδα στα σχοινιά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ γιατί μια ενδεχόμενη ήττα θα τη φέρει στο -9 από την κορυφή.

Πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης λοιπόν, ο Ελ Αραμπί, εκ των αρχηγών της ομάδας ζήτησε να συγκεντρωθούν όλοι στα αποδυτήρια. Μονάχα οι παίκτες καθώς όσα θα ακολουθούσαν αφορούσαν τα δικά τους πεπραγμένα.

Ο έμπειρος Μαροκινός επιθετικός, είπε μεταξύ άλλων: «Παιδιά, πρέπει να ξυπνήσουμε. Εχουμε ένα ντέρμπι αύριο. Είναι ώρα όλοι να μιλήσουμε με τους εαυτούς μας και να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να αντιδράσουμε».

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, γιατί δεν έχουμε τον κόσμο μας να μας σπρώξει. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αθλητική, με πολλές φυσικές δυνάμεις. Εμείς όμως έχουμε ποιότητα. Είστε όλοι καλοί παίκτες. Δεν πρέπει να περιμένουμε μόνο τον Φορτούνη και τον Ποντένσε να κάνουν κάποιο μαγικό. Παλεύουμε, νικάμε και πάμε για πρωτάθλημα, αλλιώς μετά θα είναι δύσκολο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί τονίζοντας πως: «Εγώ πρώτος δεν ήμουν καλός με τη Λαμία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν είμαστε στο γήπεδο, πρέπει να τα δίνουμε όλα. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε ποιότητα, έχουμε δουλέψει πολύ και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη».

«Εχουμε ευθύνη απέναντι στην ομάδα, στον κόσμο και τους εαυτούς μας να νικάμε από εδώ και πέρα. Να παλεύουμε», πρόσθεσε.

Η κίνηση αυτή των αρχηγών του Ολυμπιακού, στόχο είχε να αλλάξει το βαρύ κλίμα εντός της ομάδας και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα