ΠΑΟΚ: Μπήκαν Ζίβκοβιτς και Τζίμας, έτοιμοι για το «Κλ. Βικελίδης»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (5/1) ενόψει Αρη

bet365

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, καθώς οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με δύο σημαντικές προσθήκες θα πάει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (7/1) στο «Κλ. Βικελίδης» για το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Στέφανος Τζίμας προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (5/1) και τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το 2024 ξεκίνησε εντυπωσιακά με τέσσερα γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς. Επόμενη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με την προετοιμασία να ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες δούλεψαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και δίτερμα υψηλής έντασης.

Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανος Τζίμας προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της μάχης με τον Άρη, ενώ οι Άλι Σάματα και Γουίλιαμ Εκόνγκ ενσωματώθηκαν στις αποστολές της Τανζανίας και της Νιγήριας αντίστοιχα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το Σάββατο (06.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα