Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο ο Φορτούνης και ο Μπιέλ μετά το ματς κόντρα στη Λαμία (vids)

Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο ο Φορτούνης και ο Μπιέλ μετά το ματς κόντρα στη Λαμία (vids)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λαμία, ο Κώστας Φορτούνης και ο Πεπ Μπιέλ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς αποκόμισαν τραυματισμό από το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα απογοητευτικό απόγευμα στην έδρα της Λαμίας όπου ηττήθηκε με 1-0 και ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο το 2024 στο πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια του ματς, τόσο ο Κώστας Φορτούνης όσο και ο Πεπ Μπιέλ αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να φύγουν αμέσως για το νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο πρώτος συγκρούστηκε με τον Φάνη Τζανδάρη στο 26ο λεπτό και μάτωσε μέσα στο στόμα, με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και τον ίδιο να συνεχίζει στο παιχνίδι.

Ο δεύτερος «τρόμαξε» τους πάντες όταν στο 85', μετά από μία μονομαχία με τον Σίντκλεϊ, έπεσε στο έδαφος και έπιασε το γόνατό του. Για να βγει από τον αγωνιστικό χώρο χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών καθώς δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι ενώ η κάμερα τον έπιασε να βάζει τα κλάματα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα