Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θέλει δανεικό τον Μαρκάο, σε καλό κλίμα οι πρώτες επαφές αναφέρουν οι Τούρκοι (vid)

«Ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται με την Σεβίλλη τον δανεισμό του Μαρκάο»

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει συνομιλίες με την Σεβίλλη για τον δανεισμό του Μαρκάο.

Η τουρκική ιστοσελίδα «ahaber» σε σημερινό της ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Σεβίλλη, Μαρκάο, αλλά πως έχει κιόλας ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους Ανδαλουσιάνους.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί επιλογή του Φατίχ Τεριμ για τρία χρόνια. Ήταν δική του επιλογή να δαπανήσει η τουρκική ομάδα 4 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Τσάβες και βγήκε στο μέγιστο βαθμό, αφού εκείνος προσέφερε πάρα πολλά τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, αφού το καλοκαίρι που ακολούθησε μετά την αποχώρηση του Τούρκου τεχνικού από την «τσιμ μπομ» τον Γενάρη του 2022, ο Μαρκάο πουλήθηκε αντί 13 εκατ. ευρώ στην Σεβίλλη.

Ουσιαστικά αυτή πρόκειται για την τρίτη ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Γαλατά μαζί με εκείνη του Αρντά Τουράν, που είχε πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2011 με τα ίδια χρήματα.

Στην Σεβίλλη αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί. Την περσινή σεζόν έκανε μόλις 11 συμμετοχές με τους Ανδαλουσιάνους ενώ φέτος αγωνίστηκε πρώτη φορά στα μέσα Δεκεμβρίου για τρία λεπτά με την Γρανάδα εξαιτίας νέων προβλημάτων.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει ακόμη πως οι πρώτες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων έγιναν σε καλό κλίμα, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, αλλά πως ο Φατίχ Τερίμ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον παίκτη. Κλείνοντας τονίζει πως οι «πράσινοι» αναμένεται να εντείνουν τις επαφές τους προκειμένου να κλείσουν τον παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα