Άρης: «Κλειδώνει» η επιστροφή του Φεράρι με Αστέρα Τρίπολης

Άρης: «Κλειδώνει» η επιστροφή του Φεράρι με Αστέρα Τρίπολης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Φεράρι

bet365

Ο Φράνκο Φεράρι συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Άρη κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στον αγώνα (3/1) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Αργεντίνος full back αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου και γνωρίζοντας ότι «φλέρταρε» με τη θλάση αλλά έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας αντιλαμβανόμενος τη σημασία εκείνου του παιχνιδιού. Πλέον επιστρέφει στο πλάνο του προπονητή του καθώς συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (27/12) προπόνησης και σίγουρα θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Τρίπολης.

Αντίστροφα μετρά πλέον και ο Μάνου Γκαρθία ο οποίος αύξησε τα κομμάτια της προπόνησης στα οποία συμμετείχε με την προοπτική να μπει σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης προς τα μέσα του Γενάρη και φυσικά, σταδιακά, να μπει στο πλάνο του προπονητή του.

Αντιθέτως, ο Φραν Βέλεθ παραμένει στο στάδιο των θεραπειών παράλληλα με το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς η δική του επιστροφή αναμένεται κατά τα τέλη του Γενάρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα