Παναιτωλικός: Μένει Αγρίνιο ο Ζοάο Πέδρο, δεν πάει στην Εθνική του

Newsroom
pedro

bet365

Ο Ζοάο Πέδρο του Παναιτωλικού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γουινέα Μπισάο για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο Γιόνας Μέντες είναι σε αυτή και η Καλαμάτα θα «χάσει» τον 34χρονο πορτιέρε.

Στη διάθεση για του Γιάννη Πετράκη θα παραμείνει ο Ζοάο Πέδρο, καθώς ο φορ του Παναιτωλικού δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή της Γουινέα Μπισάο για την επερχόμενη τελική φάση του Κυπέλου Εθνών Αφρικής που θα γίνει στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ετσι ο 27χρονος φορ δεν θα απουσιάσει από τα ματς τουλάχιστον του Ιανουαρίου και αυτόματα τα «καναρίνια» δεν θα στερηθούν των υπηρεσιών του.

Αντίθετα σε αυτή βρίσκεται ο Γιόνας Μέντες της Καλαμάτας και αυτόματα ο 34χρονος γκολκίπερ θα λείψει στις αρχές του έτους από τις υποχρεώσεις της «Μαύρης Θύελλας» (σ.σ. το τουρνουά αρχίζει στις 11/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα