Παναθηναϊκός: Το 85% του κόσμου διαφωνεί με την αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το 85% του κόσμου διαφωνεί με την αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς

Newsroom
Παναθηναϊκός: Το 85% του κόσμου διαφωνεί με την αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς

bet365

Σε διάστημα μόλις έξι ωρών περισσότεροι από 55.000 αναγνώστες του Gazzetta συμμετείχαν σε γκάλοπ για το αν συμφωνούν ή όχι με το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το αποτέλεσμα ήταν... ξεκάθαρο.

Ραγδαίες ήταν σήμερα (26/12) οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» και διάδοχός του είναι ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος κόουτς έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται αύριο κιόλας στην Ελλάδα με σκοπό να πιάσει δουλειά στο «τριφύλλι» και να γνωρίσει τους καινούργιους του παίκτες, ενώ τα παραπάνω αποτέλεσαν και εύλογα, το κυρίαρχο θέμα συζήτησης για τους φίλους της ομάδας.

Το Gazzetta ζήτησε μέσω poll που διοργάνωσε την άποψη του κόσμου και η ανταπόκρισή του ήταν εντυπωσιακή, αφού σε διάστημα έξι ωρών (17:00-23:00) από όταν και ξεκίνησε η ψηφοφορία με ερώτημα «συμφωνείτε ή όχι με την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό;», συμμετείχαν περισσότεροι από 55.000 αναγνώστες της ιστοσελίδας μας.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας, αφού το 85% (σ.σ. 47.725 ψήφοι) είναι αρνητικοί στην αποχώρηση του Σέρβου κόουτς και μάλιστα η ψηφοφορία συνεχίζεται.

..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα