Πάμπλο Γκαρσία: «Μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου μετά από έναν δύσκολο πρώτο γύρο»

Newsroom
Ο Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, ευελπιστώντας σε καλύτερη συνέχεια στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA μετά το 2-2 του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ:

«Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος. Πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, πολλά παιχνίδια. Ήμασταν σε μία καλή στιγμή όταν ήταν να παίξουμε με τον Βόλο και αναβλήθηκε το ματς. Έχουμε μετά πολλούς παίκτες με κάρτες. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε κάθε ημέρα. Δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Εμείς ζούμε από τον κόσμο και τα εισιτήρια. Εχουμε πολλά προβλήματα να διορθώσουμε. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Εχουν δουλέψει πολύ και τους αξίζουν καλά Χριστούγεννα. Εχουμε ένα δύσκολο δεύτερο γύρο και δουλειά να βελτιωθούν».

Για τη νέα ισοπαλία με την ΑΕΚ;

«Με τις μεγάλες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι δεχόμαστε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να δούμε τα γκολ που δεχόμαστε. Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να μείνουμε στην κατηγορία. Υπάρχουν σκληρές ομάδες. Ελπίζουμε να έρθει και ο κόσμος να μας βοηθήσει».

Για την αγκαλιά στον Αλμέιδα και τι είπαν;

«Οι καλοί άνθρωποι δεν έχουν χρώμα. Είναι πολύ καλός προπονητής. Πήρε το νταμπλ πέρυσι. αυτό που μετρούν είναι ο άνθρωποι. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά προπονητές ή ποδοσφαιριστές. Ολοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά όταν τελειώνει το ματς είμαστε φίλοι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα