Παναθηναϊκός: Αντιπροσωπεία παικτών του «τριφυλλιού» επισκέφτηκε την Παιδιατρική και Ογκολογική Κλινική του Μητέρα

Παναθηναϊκός: Αντιπροσωπεία παικτών του «τριφυλλιού» επισκέφτηκε την Παιδιατρική και Ογκολογική Κλινική του Μητέρα

Ιωαννίδης, Μαντσίνι, Ζέκα και Κώτσιρας επισκέφτηκαν την Παιδιατρική και Ογκολογική Κλινική του Μητέρα

bet365

Οι Ιωαννίδης, Ζέκα, Κώτσιρας και Μαντσίνι επισκέφτηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παιδιατρική και Ογκολογική Κλινική του Μητέρα και βρέθηκαν δίπλα στους μικρούς φίλους τους.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής (17/12) να υπέστη μία οδυνηρή ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-2, όμως το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν κανονικά στην Παιδιατρική και Ογκολογική Κλινική του Μητέρα για να δώσουν ένα δώρο Χριστουγέννων στους μικρούς τους φίλους, που δίνουν τη δική τους μάχη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο Κάρλος Ζέκα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι και ο Γιάννης Κώτσιρας ήταν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την αντιπροσωπεία των παικτών του «τριφυλλιού» που έδωσε το παρών στην δράση. Έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά τα οποία ήταν πολύ χαρούμενα που έβλεπαν μερικούς από τους ήρωές τους από κοντά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ για την επίσκεψη στο Μητέρα:

«Some gifts are more than a gift!

Δίπλα στους μικρούς φίλους της Παιδιατρικής & Ογκολογικής Κλινικής του Μητέρα βρέθηκε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, Zeca, Φώτης Ιωαννίδης, Γιάννης Κώτσιρας και Daniel Mancini μοίρασαν δώρα και τεράστια χαρά στα παιδιά.

Η συγκίνηση και τα χαμόγελα που “ζωγραφίστηκαν” στα παιδικά τους προσωπάκια ήταν το καλύτερο δώρο για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα