Μπρινιόλι: «Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι με την φανέλα του Παναθηναϊκού»

Μπρινιόλι: «Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι με την φανέλα του Παναθηναϊκού»

bringoli_intime

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε σε μέσο της πατρίδας του όπου ανέφερε πως θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ σχετικά με το θέμα τω μέτρων για την βία τόνισε πως είναι σωστές οι αποφάσεις της κυβέρνησης.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato» όπου φυσικά δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για το μέλλον στον Παναθηναϊκό, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι και την ανανέωσή του να αποτελεί έναν από τα πιο σημαντικά θέματα στον σχεδιασμό των «πρασίνων».

Ο Ιταλός πορτιέρε τόνισε πως απολαμβάνει την ζωή στην Αθήνα και θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα του «τριφυλλιού» τονίζοντας η απόφασή του να πάρει μεταγραφή στο κλαμπ αυτό τον βοήθησε πολύ να προοδεύσει.

«Το πρόσημο της παρουσίας μου είναι θετικό. Είναι μία εμπειρία που με έχει βοηθήσει να αναπτύξω την κουλτούρα μου και αν μπορούσα να γυρίσω στο παρελθόν, θα έπαιρνα αυτή την απόφαση νωρίτερα. Συχνά έχουμε την εντύπωση πως στην Ιταλία όλα είναι τέλεια και πως για να πετύχουμε τους στόχους μας, έχουμε μόνο έναν τρόπο.

Η επιλογή της μεταγραφής στο εξωτερικό, παρόλα αυτά, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη, εφόσον επιλέξεις μια σωστή ομάδα. Εγώ έπαιξα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κέρδισα το Κύπελλο Ελλάδα, είμαστε στην πρώτη θέση και διεκδικούμε τίτλους. Εάν έμενα στην Ιταλία, θα είχα αρνηθεί στον εαυτό μου αυτές τις διακρίσεις. Για να παίξεις στο Europa League πρέπει να γίνεις πολύ καλύτερος, είναι μία πιο ανταγωνιστική διοργάνωση.

Απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα, είναι μία όμορφη πόλη, με κουλτούρα και με υπέροχο παραθαλάσσιο μέτωπο. Η προτεραιότητα μου είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι με τη φανέλα του. Προς το παρόν, συγκεντρώνομαι στις υποχρεώσεις, η 30η Ιουνίου του 2024 απέχει πολύ».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στις αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας επισημαίνοντας πως τον βρίσκουν σύμφωνο, αφού είναι μία προσπάθειά της για να αντιμετωπίσει την βία που υπάρχει στον αθλητισμό, φέρνοντας και τα πρόσφατα παραδείγματα με την κροτίδα στον Χουάνκαρ και τα επεισόδια στον Βόλο.

«Αναμφίβολα στο ποδόσφαιρο προκαλεί ζημιά. Αλλά από ανθρώπινης άποψης, θεωρώ ότι είναι η σωστή απόφαση, γιατί συνέβαιναν και συμβαίνουν επεισόδια, που δυστυχώς διαταράσσουν την κανονικότητα των ανθρώπων. Το Κράτος» προσπαθεί να καταστείλει το πρόβλημα με αυστηρές μεθόδους, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Πριν δύο μήνες ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Ολυμπιακό και ένας θεατής έριξε μία κροτίδα και ο συμπαίκτης μου, Χουάνκαρ, κατέληξε στο νοσοκομείο. Πιο πρόσφατα, στη διάρκεια του Βόλος - Ολυμπιακός, οπαδοί εισέβαλλαν στο τερέν και ο διαιτητής απειλήθηκε. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η αγωνιστική δεν πραγματοποιήθηκε επειδή οι διαιτητές απείχαν, γιατί δεν αισθάνονται ασφαλείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα