Μπούσης σε Νταμπράουσκας: «Δύσκολη η απόφαση, ευχαριστούμε για όλα»

Μπούσης σε Νταμπράουσκας: «Δύσκολη η απόφαση, ευχαριστούμε για όλα»

Newsroom
Μπούσης σε Νταμπράουσκας: «Δύσκολη η απόφαση, ευχαριστούμε για όλα»

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης αποχαίρετησε με ένα story στο Instagram τον Βάλντας Νταμπράουσκας δείχνοντας την εκτίμηση που είχε στο πρόσωπο του Λιθουανού τεχνικού.

Μπορεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας να αποτελεί από χθες ανεπίσημα παρελθόν από τον ΟΦΗ, όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του ίδιου και των Λυσάνδρου και Πουρσανίδη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να χαίρει εκτίμησης στην κρητική ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της, Μιχάλης Μπούσης έκανε ένα story στο Instagram το πρωί της Τρίτης (05/12) για να αποχαιρετήσει τον Λιθουανό τεχνικό εξηγώντας πως το «διαζύγιο» αυτό ήταν μία δύσκολη απόφαση που πάρθηκε ελέω των συνθηκών. Μάλιστα, ευχαρίστησε τον Νταμπράουσκας για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά το story του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ:

«Σε ευχαριστώ για τη προσφορά σου αυτούς τους 14 μήνες. Κόουτς σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Αποφάσεις σαν αυτές είναι δύσκολες, όποιες και αν είναι οι συνθήκες, πάνω από όλα είμαστε όλοι φίλοι και οικογένεια. Προς τους οπαδούς μας, θα συνεχίζουμε ενωμένοι να κάνουμε αυτό που είναι το καλύτερο για την ομάδα μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».

mpousis-valdas.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα