Νταρίντα: «Η θέση που μου αρέσει και μου ταιριάζει είναι να παίζω 8αρι»

Νταρίντα: «Η θέση που μου αρέσει και μου ταιριάζει είναι να παίζω 8αρι»

Newsroom
Ο Νταρίντα

bet365

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε για τον αποψινό (21:00) αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στην Αθήνα αλλά και για τη θέση που ταιριάζει περισσότερο στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Ο Τσέχος μέσος έχει χρησιμοποιηθεί και στις τρεις θέσεις του άξονα αλλά όπως είπε και ο ίδιος… «η καλύτερη θέση για μένα είναι να παίζω ως οκτάρι. Αυτή είναι η θέση που μου αρέσει και μου ταιριάζει». Μιλώντας στα κανάλια Novasports, o Βλάντιμιρ Νταρίντα αναφέρθηκε και στην αξία της νίκης που προηγήθηκε επί του Παναθηναϊκό. «Ήταν σημαντική έπειτα από ένα δικό μας καλό παιχνίδι. Η ομάδα συνολικά έβγαλε πολύ πάθος και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω αυτά τα στοιχεία πρέπει να βγάλουμε και με την ΑΕΚ, στο παιχνίδι που ακολουθεί. Να κοιτάξουμε να είμαστε καλά οργανωμένοι στην άμυνα, να είμαστε συμπαγείς. Αν έχουμε την ίδια αγωνιστική εικόνα, όπως στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό».

Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ είπε μεταξύ άλλων ότι… «θα είναι πιο δύσκολο, πιο σκληρό. Παίζουμε εκτός έδρας, χωρίς την υποστήριξη του κόσμου μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε διαφορετικά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, είναι να έχουμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας, για να μπορέσουμε να καθορίσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης», ενώ κατέληξε σχετικά με το «μηδέν» που κράτησε η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια. «Όταν δεν δέχεσαι γκολ, σημαίνει ότι δουλεύεις καλά αμυντικά. Αυτό είναι κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Αυτό το στοιχείο πρέπει να κοιτάξουμε να το διατηρήσουμε, αλλά και να κοιτάξουμε να γίνουμε πιο επικίνδυνοι, κυρίως στις αντεπιθέσεις μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα