ΑΕΚ: Έτοιμη ενόψει Άρη με στόχο να δώσει συνέχεια στο σερί

ΑΕΚ: Έτοιμη ενόψει Άρη με στόχο να δώσει συνέχεια στο σερί

Δημήτρης Βέργος
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της ενόψει Άρη, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει το σερί νικών στο πρωτάθλημα παραμένοντας κοντά στην κορυφή. Νοκ-άουτ φυσικά ο Στάνκοβιτς, γνωστές και οι απουσίες των Λιβάι, Γιόνσον, Κάλενς και Γαλανόπουλου, ενοχλήσεις για Φαν Βέερτ, με την Ένωση να μην ανακοινώνει αποστολή.

Το... τσιπάκι γυρίζει άμεσα στην ΑΕΚ, η οποία αφήνει για την ώρα την Ευρώπη μέχρι να έρθει ο «τελικός» με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και επικεντρώνεται στην Ελλάδα και στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου από την περασμένη εβδομάδα έχει μειώσει στον ένα βαθμό από την κορυφή και θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση, δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο σερί εντός των συνόρων.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε μόνο λίγες μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς της Δευτέρας (4/12, 21:00) με τον Άρη στην OPAP Arena, το οποίο θέλει προσοχή και φυσικά αποτελεσματικότητα. Η ΑΕΚ δεν πρέπει να πετάει τις ευκαιρίες που δημιουργεί με μεγάλη ευκολία κάνοντας δύσκολη τη ζωή της, θέλοντας να βρει κυνισμό στα τελειώματα και να διατηρήσει την ένταση και τον ρυθμό στα γνωστά της στάνταρ.

Ο Αλμέιδα έχει δει τον Στάνκοβιτς να τίθεται νοκ-άουτ, με τον Αυστριακό γκολκίπερ να μένει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Οι Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον, όπως είναι γνωστό από χθες, πλησιάζουν στην επιστροφή τους, ο Κάλενς έχει δηλωθεί να εκτίσει έχοντας και την ενόχληση στον προσαγωγό, ενώ ο Γαλανόπουλος απουσιάζει λόγω της ίωσης. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είχε να κάνει με τον Φαν Βέερτ, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις, με την ΑΕΚ να μην ανακοινώνει αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα.

Όσο για την εκτίμηση σχετικά με τα πλάνα του Αλμέιδα για την ενδεκάδα, ο Αθανασιάδης θα επανέλθει στην εστία τώρα που ο Στάνκοβιτς μένει νοκ-άουτ, με τους Μοχαμάντι και Σιντιμπέ να διεκδικούν θέση στα άκρα της άμυνας και τους Βίντα και Μουκουντί λογικά να διατηρούνται στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Ο Σιμάνσκι μαζί με τον Πινέδα πιθανότατα θα παραμείνουν στον άξονα, όπως και ο Γκατσίνοβιτς στην αριστερή πλευρά, ο Ελίασον αναμένεται να επιστρέψει δεξιά, όπως και Πόνσε στην κορυφή, ενώ πίσω του θα κινείται είτε ο Τσούμπερ είτε ο Αραούχο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα