Βόλος: Εκτός οι Γκαρσία, Κορνέτ και Μπερτόγλιο κόντρα στον Πανσερραϊκό

Newsroom
Οι Μπερτόγλιο και Κορνέτ του Βόλου

bet365

Με απουσίες θα υποδεχθεί ο Βόλος τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Βόλος φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (29/11, 17:00) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τον Άνχελ Λόπεθ να έχει διάφορα ονόματα στο απουσιολόγιό του.

Ο Γκαρσία είναι τιμωρημένος, ο Μπερτόγλιο παραμένει τραυματίας, ενώ εκτός έμεινε και ο Κορνέτ. Φυσικά οι δύο τερματοφύλακες, Παπαδόπουλος και Σιαμπάνης παραμένουν τραυματίες και στην αποστολή ως δεύτερη επιλογή για το τέρμα μετά τον Κόστιτς μπήκε ο 19χρονος Καλαμπούκας.

Η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Μύγας, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μωραϊτης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα