Δεληγιαννίδης: «Μας τιμώρησε η ποιότητα του ΠΑΟΚ»

Δεληγιαννίδης: «Μας τιμώρησε η ποιότητα του ΠΑΟΚ»

Newsroom
deligiannidis_intime.

bet365

Ο Δεληγιαννίδης δεν αναζήτησε «δικαιολογίες» μετά τη «βαριά» ήττα με σκορ 5-0 που γνώρισε ο Πανσερραϊκός από τον ΠΑΟΚ.

Την «βαριά» ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε χθες (25/11) ο Πανσερραϊκός στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και μετά το ματς ο Δεληγιαννίδης έστειλε το «μήνυμα» ώστε τα «λιοντάρια» να ξεχάσουν άμεσα το ματς. Παράλληλα ο 27χρονος δεξιός μπακ δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την έκταση του αποτελέσματος. «Είχε πολύ βροχή και ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την εμφάνιση μας. Ηταν δύσκολο γιατί αναπνέαμε κρύο αέρα. Ελπίζω αύριο να μην είμαστε άρρωστοι. Είχαμε σταθεί καλά μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες και η ποιότητα του ΠΑΟΚ μας τιμώρησε», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Εχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θα κάνουμε ανάλυση και θα δούμε τα λάθη μας».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον «Δικέφαλο», καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από το club. «Είναι η δεύτερη φορά που παίζω ως αντίπαλος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πέρασα όμορφα εδώ. Εχω πάρα πολλούς φίλους στον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα που με ανέδειξε και έχω όμορφες αναμνήσεις».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα