Ο Παναθηναϊκός συντηρεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας το χορτάρι της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός συντηρεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας το χορτάρι της Λεωφόρου

Νίκος Αθανασίου
Η Λεωφόρος

bet365

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο κλειστό κλαμπ των ομάδων που χρησιμοποιούν το κορυφαίο μηχάνημα της SLG για την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο των εργασιών για την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και πρόσφατα πέρασε στην... επόμενη πίστα, στην οποία συναντά κανείς μόνο ακόμη δεκαέξι ομάδες παγκοσμίως!

Τελευταίο κομμάτι μίας πολύ μεγάλης επένδυσης που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ και αφορά τη μέγιστη δυνατή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου, είναι η αγορά πέντε νέων φωτιστικών σωμάτων, φτάνοντας συνολικά τα επτά.

Το «τριφύλλι» είναι η πρώτη ομάδα που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε αυτό το κομμάτι ενώ στο εξωτερικό το συναντάμε σε γήπεδα, όπως το Johan Cruyff Arena, το Alliance Arena και το Friends Arena.

Τα φώτα έχουν την υπογραφή της κορυφαίος στο είδος της SGL και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά στοιχεία, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ:

  • Παράγουν θερμότητα, εφόσον χρειαστεί για ακραίες καιρικές συνθήκες και επιτάχυνση της εγκατάστασης του χλοοτάπητα κατά την περίοδο του transition.
  • Συνδέονται με σύστημα monitoring των μικροκλιματικών συνθηκών του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να λαμβάνονται με ακρίβεια αποφάσεις διαχείρισης του χλοοτάπητα, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες αρχές.
  • Είναι τεχνολογίας Led.
  • Ο σκελετός τους αποτελείται από ελαφρύ κράμα αλουμινίου για την μικρότερη επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου
  • Μετακινούνται με remote control για την καλύτερη ασφάλεια των χειριστών.
  • Διαθέτουν smart χρήση για λειτουργία εξ αποστάσεως.

ΦΦΦ

ΓΓΓ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα