ΑΕΚ: Πρόκριση για το Μεξικό με τον Πινέδα να ευστοχεί στην διαδικασία των πέναλτι, βασικός ο Κάλενς (vid)

Newsroom
pineda_callens_intime

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα μπήκε αλλαγή στην παράταση και βοήθησε το Μεξικό να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Ονδούρα του Πάλμα ευστοχώντας στην διαδικασία των πέναλτι. Βασικός αγωνίστηκε ο Κάλενς με το Περού.

Οι Ορμπελίν Πινέδα και Αλεξάντερ Κάλενς αγωνίστηκαν κανονικά για τις εθνικές τους ομάδες, με τον πρώτο να βοηθάει τους «ελ τρι» να γλιτώσουν από έναν αποκλεισμό σοκ και τον δεύτερο να βάζει το... λιθαράκι του στο να πάρει το Περού μόλις τον δεύτερο βαθμό του στην διαδικασία αυτή των προκριματικών.

Το Μεξικό έπρεπε να ανατρέψει την εις βάρος του ήττα με 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Ονδούρα για να περάσει στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Εθνών του CONCACAF και να εξασφαλίσει μία θέση στο προσεχές Copa America. Σ' ένα πολύ επεισοδιακό παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, η ομάδα του Πινέδα κατόρθωσε να ισοφαρίσει, έστω, το σκορ του πρώτου αγώνα με τα γκολ των Τσάβες στο 43' και Άλβαρες στο 90+11'.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μπήκε ως αλλαγή στο 104ο λεπτό της παράτασης. Οι Μεξικανοί δεν μπόρεσαν να βρουν άλλο τέρμα κι έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Οι «Ελ Τρι» επικράτησαν με 4-2, αφού οι Ναγιάρ και Ροτσές δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν για την Ονδούρα. Ο Πινέδα εκτέλεσε τρίτος στην σειρά για το Μεξικό και ευστόχησε ενώ ο Λούις Πάλμα μπορεί να ξεκίνησε βασικός για την Ονδούρα, όμως έγινε αλλαγή στο 90+7' κι έτσι δεν βρέθηκε στην διαδικασία ως εκτελεστής.

Τώρα το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τον Παναμά στα ημιτελικά σε μονό παιχνίδι στις 21/03.

Ο έτερος παίκτης της «Ένωσης» που αγωνιζόταν τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/11), ο Αλεξάντερ Κάλενς από το Περού, είδε την εθνική του ομάδα να μένει στο 1-1 με την Βενεζουέλα, παίρνοντας μόλις τον δεύτερό της βαθμό στα προκριματικά αυτά. Οι Περουβιανοί προηγήθηκαν με τον Γιοτούν στο 17ο λεπτό από ασίστ του Γκριμάλντο, αλλά οι Βενεζουελάνοι ισοφάρισαν με τον Σαβαρίνο στο 54ο λεπτό από ασίστ του Ματσίς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα