Τσιριγώτης στο Gazzetta: «Ας μας πουν ποιον θέλουν να ανέβει, να ξέρουν ότι ο Ιωνικός θα παλέψει με λύσσα»

Τσιριγώτης

bet365

Ο Γιάννης Τσιριγώτης, μέσω του Gazzetta, παίρνει θέση για το ξέσπασμά του στο διαιτητή στο ματς με την Athens Kallithea, στέκεται στον πακτωλό χρημάτων που έχει επενδύσει και στέλνει σαφές μήνυμα προς όλους ότι ο Ιωνικός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την άνοδο!

O IΙωνικός ηττήθηκε 1-0 από την Athens Kallithea. Στο ημίχρονο, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιάννης Τσιριγώτης διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή της αναμέτρησης για το πέναλτι που δεν έδωσε στο 44'. Μέσω του Gazzetta, ο κ. Τσιριγώτης στέκεται στις διαιτητικές αποφάσεις, στα χρήματα που έχει επενδύσει και στέλνει το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιριγώτη στο Gazzetta:

Πρόεδρε, κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω γιατί δεν δίνετε συνεντεύξεις. Για ποιον λόγο, σας είδαμε να μπαίνετε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο του ματς με την Athens Kallithea;

«Κι εγώ σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα να μιλήσω στο Μέσο σας. Ο λόγος είναι αυτός που είδε όλη η Ελλάδα: Δηλαδή, το πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την Παναχαϊκή, αλλά εκεί αυτοκτονήσαμε μόνοι μας και θα ήταν απίστευτο λάθος να σταθούμε σε μια διαιτητική απόφαση κι όχι στη δική μας απόδοση. Ξέρετε, αν για κάτι είμαστε περήφανοι στον Ιωνικό είναι γιατί ξεκινάμε από την αυτοκριτική πριν προχωρήσουμε στην κριτική. Όταν επενδύεις πακτωλό χρημάτων και δίνεις χρήματα που δεν έχουν καμία απολύτων σχέση με την πραγματικότητα... σκας. Που και λεφτά να μην δίνεις, όταν σε αδικούν δεν μπορείς να το αντέξεις. Την αδικία δεν την μπορώ. Αν χάσω γιατί δεν ήμουν καλός, να το δεχτώ, αλλά όχι έτσι».

Θέλετε να μας μιλήσετε με νούμερα;

«Τι να πούμε; Εχετε δει τι κινήσεις κάναμε το καλοκαίρι. Επιλέξαμε έναν προπονητή με τρομερή ποδοσφαιρική παιδεία. Προχωρήσαμε σε μεταγραφές επιπέδου Super League. Παρόλο που υποβιβαστήκαμε με τρόπο που μέχρι και σήμερα μάς πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια Τσιριγώτη να... πάρουμε φόρα και να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να φέρουμε παίκτες όπως οι Κότνικ, Τασουλής, Σόουζα, Γκοράνοφ, Ιγκλέσιας, Γκαρντάφσκι, Ντε Βινσέντι, Ντάουντα... Όλοι τους παίκτες επιπέδου Super League. Μεγάλα συμβόλαια. Και δεν είναι μόνο αυτό. Εχουμε δημιουργήσει ένα γήπεδο στολίδι που δεν είναι για Super League 2. Οι συνθήκες εργασίας στον Ιωνικό είναι σε απολύτως επαγγελματικά πρότυπα. Μας τιμούν τα λόγια που μας λένε οι παίκτες μας, οι οποίοι έχουν εικόνες από ομάδες υψηλότερου επιπέδου. Αν κάτσω και κάνω το λογιστή, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι μόνο φέτος έχουμε προϋπολογισμό πάνω από 2.000.000 ευρώ. Πείτε μου πόσες ομάδες είναι διατεθειμένες να δώσουν τόσα λεφτά. Θα σας πω εγώ, για να μην σας παιδεύω: Καμία! Και από τους δύο ομίλους...».

Οι ανακοινώσεις που βγάζετε έχουν κάποιο αντίκρισμα;

«Όχι. Σας το λέω ξεκάθαρα. Εδώ δεν είχαν πέρυσι στη Super League που τα φώτα είναι και περισσότερα. Σιγά μη δώσουν σημασία στη Super League 2. Ο Ιωνικός παίρνει συγχαρητήρια απ' όλες τις ομάδες που φιλοξενεί στο σπίτι της. Δεν μας αξίζει να μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξις. Εμείς το μόνο που θέλουμε και απαιτούμε είναι το 50-50. Δεν ζητιανεύουμε χάρες. Δεν έχουμε ανάγκη απ' αυτά. Όμως, δεν θα κάνουμε και τους μ@λ@κες. Δεν είναι δυνατόν να μην μας δίνουν ό,τι αξίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαι καλά όταν μού στερούν αυτό για το οποίο ματώνω και οικονομικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Ξέρετε, δεν είναι μόνο ότι πετάς λεφτά στη θάλασσα, είναι και το ψυχικό κομμάτι. Εμείς στον Ιωνικό δεν μπήκαμε για να γίνουμε πλούσιοι. Εχουμε επενδύσει το συναίσθημά μας. Κι αυτή η αγάπη μας... έσκασε χθες».

Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;

«Ως Ιωνικός φροντίσουμε να εξελίσσουμε την ομάδα μας σε όλους τους τομείς. Μη ξεχνάει κανείς ότι είμαστε μια νέα ομάδα που χτίστηκε και ακόμη χτίζεται με σκοπό να επιστρέψει στη Super League. Αυτήν τη στιγμή είμαστε στην 6η θέση με 11 βαθμούς. Θα είμαστε σίγουρα στα play offs και θα διεκδικήσουμε την άνοδό μας όσο κι αν μας πολεμούν. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Ας μας πουν, τέλος πάντων, ποιον θέλουν να βγάλουν κατηγορία για να τελειώνουμε. Επειδή, όμως, δεν θα το κάνουν, θα τους πούμε εμείς ότι ο Ιωνικός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αξίζει να του συμπεριφέρονται ανάλογα. Να είναι όλοι σίγουροι για ένα και μόνο πράγμα: Ότι θα παλέψουμε για την άνοδο με απίστευτη λύσσα».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα