Το… μάθημα του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την ΑΕΚ: «Θα φάτε ξύλο, αλλά μην σταματήσετε να παίζετε» ! (vid)

Το… μάθημα του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την ΑΕΚ: «Θα φάτε ξύλο, αλλά μην σταματήσετε να παίζετε» ! (vid)

Το… μάθημα του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την ΑΕΚ: «Θα φάτε ξύλο, αλλά μην σταματήσετε να παίζετε» ! (vid)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το αγωνιστικό στυλ της Ένωσης.

«Διαβασμένος» αποδείχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προετοιμασία ενός ντέρμπι, όπως αυτό απέναντι στην ΑΕΚ, που κάθε λεπτομέρεια μετράει και παίζει το ρόλο της.

Ένα σημαντικό κομμάτι της ανάλυσης του αντιπάλου «έδειξε» ότι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης επιλέγουν να πάνε σ’ ένα σκληρό παιχνίδι, στη δύναμη, σ’ ένα παιχνίδι με πολλές επαφές και μαρκαρίσματα.

Ε, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ρουμάνο τεχνικό και το επιτελείο του, κάτι που φρόντισαν να το μεταφέρουν προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Έτσι στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης, ο Λουτσέσκου έκανε… ιδιαίτερα μαθήματα στους παίκτες, όπως αποδεικνύεται στο video που «ανέβασε» η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσθέτοντας και τις σχετικές φάσεις από το ντέρμπι της Τούμπας, οι οποίες δικαιώνουν τον Ρουμάνο τεχνικό για όσα προειδοποίησε τους παίκτες του ότι θα αντιμετωπίσουν πάνω στο χορτάρι, αλλά και την συμπεριφορά του Νορβηγού διαιτητή, Έσπεν Έσκας, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

- «Δε θέλω να ακούσω κανένα παράπονο για το διαιτητή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει στο παιχνίδι.

- Θα μας κάνουν 500 φάουλ. Από αυτά τα 500, ακόμα και αν ο διαιτητής είναι σωστός, θα δώσει περίπου 300. Τα 200 δε θα τα δώσει!

- Μη σταματάτε, μη διαμαρτύρεστε. Τρέξτε και αντιδράστε. Αντιδράστε και τρέξτε!

- Θα σας μαρκάρουν με τα χέρια, θα σας χτυπάνε από πίσω. Αυτό είναι το στυλ τους.

- Μη διαμαρτύρεστε! Αν δεν το είδε, δεν το είδε. Τέλος!

- Αν δεν δει κάτι ο διαιτητής, δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν την μπάλα και να σκοράρουν. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και να πάρουμε την μπάλα».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και από τις φάσεις του ντέρμπι, καλώς ή κακώς, αποδεικνύεται περίτρανα πως δεν έπεσε έξω!

Δείτε το σχετικό video μέσα από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα