Superleague: Ψάχνει την τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός

Newsroom
Superleague: Ψάχνει την τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός

bet365

Η 23η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Βόλο (17:00) και τον Αστέρα Τρίπολης να μάχεται κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (20:00).

Σιγά-σιγά φτάνουμε προς τα play off καθώς μπαίνουμε στην 23η στροφή του πρωταθλήματος και την αυλαία της, ανοίγουν δύο παιχνίδια.

Αρχικά στις 17:00 (Cosmote Sports 1), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με μοναδικό στόχο να φτάσει τις τρεις συνεχόμενες νίκες και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19/02).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει μόνο στον Μάγκνουσον καθώς δεν είναι 100% έτοιμος ενώ εκτός έμεινε και ο Καμπετσής που δεν υπολογίζεται. Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

Από την άλλη ο Βόλος προέρχεται από μία πολύ κομβική νίκη επί του Ατρομήτου (2-1), με αποτέλεσμα να βρίσκεται αγκαλιά με την είσοδο στα play off. Το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Μπαριέντος και Ντέλετιτς θα είναι εκτός αποστολής ενώ οι εκλεκτοί για το ματς θα είναι: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας, Οζέγκοβιτς.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/02) κλείνει με το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:00, NS2). Η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους δύο βαθμούς υπέρ των Αρκάδων και η νίκη θα κλειδώσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το θέμα της... παραμονής αλλά θα κρατήσει την εκάστοτε ομάδα ζωντανή για τα play off.

Για τους γηπεδούχους υπολογίζονται κανονικά Ιγκλέσιας και Μουνάφο αλλά εκτός έμεινε ο Μπαρτόλο. Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καρμονά, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβάρεθ, Αλάγκμπε, Ζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Ρεγκίς, Ζουγκλής και Κωστέας.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει αρκετές απουσίες, καθώς ο Στάικος δεν υπολογίζει στους Λέο, Παμλίδη, Ροσέρο, Κιάκο και Κόντε. Από την άλλη επέστρεψε ο Παντελάκης μετά την τιμωρία. Οι επιλογές είναι οι: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Λιάσος, Μορέιρα, Αλ. Λώλης, Νίνης, Φοφανά, Σταματελόπουλος και Μπάλαν.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο (18/02):
Παναθηναϊκός-Βόλος 17:00 (CS1)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 20:00 (NS2)

Κυριακή (19/02):
Λαμία-Ολυμπιακός 16:00 (CS1)
Παναιτωλικός-Ιωνικός 19:30 (CS1)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:30 (NS Prime)

Δευτέρα (20/02):
Ατρόμητος-Λεβαδειακός 18:00 (NS Prime)
ΟΦΗ-Άρης 19:30 (CS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα