ΠΑΟΚ: Επιθετική τακτική ενόψει ΑΕΚ με τον Ζίβκοβιτς να φωνάζει «παρών»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Επιθετική τακτική ενόψει ΑΕΚ με τον Ζίβκοβιτς να φωνάζει «παρών»

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψαν πάνω στο επιθετικό πλάνο της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ.

Με τον Άντρια Ζίβκοβιτς να φωνάζει «παρών» συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι των «Δικεφάλων» το βράδυ της Κυριακής (19/2-20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (16.02) ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησαν μερικά παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια είχαμε ασκήσεις για την ανάπτυξη και τα τελειώματα σε δύο γκρουπ που δούλεψαν εναλλάξ, αλλά και τελικό παιχνίδι στο φινάλε», αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σ’ ότι αφορά τους τραυματίες ο Αντρέ Βιεϊρίνια βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα