H ουσία της ανακοίνωσης, το γελοίο της υπόθεσης και της απόφασης!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
H ουσία της ανακοίνωσης, το γελοίο της υπόθεσης και της απόφασης!

bet365

O Γιώργος Τσακίρης εστιάζει σε όσα εννοεί το κείμενο της ΑΕΚ για την απόφαση για το Περιστέρι, διασκεδάζει με το σκεπτικό και τους ηθικολόγους, ενώ έχει υστερόγραφο...

Έπειτα από τη νίκη με τρία γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, με την ΑΕΚ μάλιστα να αγωνίζεται με την ομάδα Κυπέλλου, αναμενόμενα οι τόνοι έπεσαν σχετικά με την υπόθεση του αγώνα των «κιτρινόμαυρων» στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Αυτό κυρίως διότι το αφήγημα (ένα από τα δεκάδες εκείνες τις μέρες) «φοβάται να παίξει για να μη χάσει», ήταν τουλάχιστον αστείο, όπως γενικά στην πορεία της σεζόν έχει φανεί το μέγεθος της γελοιότητας του συγκεκριμένου επιχειρήματος. Κι αυτό διότι ο Δικέφαλος συνιστά την καλύτερη -και σε διάρκεια εκτός όλων των άλλων- ομάδα φέτος εντός συνόρων, με την πιο δυνατή έδρα, με σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων (εντός κι εκτός), με βάθος και ποιότητα στο ρόστερ όσο καμία άλλη...

Η απόφαση, όπως και αν τη θεωρεί κανείς, ήρθε να φουντώσει τη συζήτηση ξανά... Όπως και το γεγονός ότι η ΑΕΚ άσκησε το νόμιμο δικαίωμά της, αυτό της έφεσης, με κάποιους δειλά – δειλά να υποστηρίζουν ξανά την ίδια βλακεία, το γεγονός ότι δηλαδή η Ένωση του Αλμέιδα φοβάται να παίξει το ματς με τον Ατρόμητο... Γνωρίζουν καλά βέβαια ότι όλο αυτό που γίνεται έχει τρελό και μπόλικο παρασκήνιο όπως προέκυψε από τις συμπράξεις αντιπάλων (δήθεν ...αιώνιων), νομικούς εκπροσώπους για τους οποίους από τους οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου όχι πολύ παλιά έχουν κρεμαστεί κατά του πανιά και λινάτσες, αλλά και με παρεμβάσεις εκτός ποδοσφαιρικών παραγόντων!

Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύει και υπογραμμίζει η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ με την ανακοίνωσή της για την απόφαση που γνωστοποιήθηκε: φτάνει πια με τις παρεμβάσεις! Δεν είναι τυχαίο ότι επιχειρήθηκε να περάσει σε τρίτη και τέταρτη μοίρα αυτή η αναφορά στα ελεγχόμενα media... Κάθε άλλο! Όπως και να 'χει αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να σταθούμε όλοι και να αντιληφθούμε στα σοβαρά τι παίζεται στο παρασκήνιο και όχι να το προσπερνάμε με πρόφαση -που δεν γίνεται να είναι πιστευτή ούτε σε 5χρονο- ότι δήθεν η ΑΕΚ φοβάται τον Ατρόμητο και δεν θέλει να παίξει στο Περιστέρι. Ακόμη και αν κάποιος θέλει να σταθεί σε αυτό το κομμάτι, ας το κάνει, όμως η επισήμανση για παρεμβάσεις (ξανά στο Ελλαδιστάν) στο έργο της δικαιοσύνης είναι πολύ σοβαρό...

Όσοι θεωρούσαν με όσα είχαν προηγηθεί, με Κούγια στο προσκήνιο, με συμμαχία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ότι δεν θα γινόταν έφεση, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη ανάλογα με την απόφαση, προφανώς βρίσκεται σε άλλο τόπο, εκτός πλανήτη βασικά... Η τοξικότητα που έχει επιβληθεί από αυτούς που θέλουν να κατακτούν τίτλους χωρίς αντιπάλους και δεν αντέχουν να είναι τέσσερις ομάδες στο κόλπο και εκείνοι πίσω αρκετά (βαθμολογικά και αγωνιστικά, σε όλα τα επίπεδα) δεν επιτρέπει δεύτερες σκέψεις. Επιπρόσθετα μετά τέτοιο σκεπτικό απόφασης και όσα προηγήθηκαν σε ΜΜΕ και τις επιθέσεις που δέχτηκε η ΑΕΚ, ήταν πασιφανές πως αν έχανε πρωτόδικα την απόφαση θα ασκούσε έφεση.

Άλλο το ηθικός και άλλο το μ@λ@κ@ς...

skapsimata

Της κουνούσαν (και εξακολουθούν) το δάχτυλο ομάδες που άλλαξαν κανονισμοί για να μην υποβιβαστούν -με τη σύμφωνη ψήφο της ΑΕΚ που καλό είναι πλέον να μη... ξεχνάει στο άμεσο μέλλον- και έχουν επιδιώξει να κερδίσουν στα χαρτιά θέσεις ευρωπαϊκές. Και άλλες που έχουν γράψει ιστορία με το να αλλάζουν νόμοι, κανονισμοί, να χαρίζονται χρέη, γήπεδα, τίτλοι, ματς και παίκτες ακόμη στα χαρτιά! Για γέλια πραγματικά αυτοί που τολμούσαν μέσα από κείμενά τους να ψέξουν ηθικά την Ένωση και ταυτόχρονα χαζοί όσοι τσίμπησαν και είναι ΑΕΚτζήδες για να γκρινιάξουν και να αρχίσουν το αυτομαστίγωμα (κανονικό πρόβλημα όλων των Ενωσιτών). Να είμαστε πάντα ηθικοί μέσα στον απόλυτο ανήθικο κόσμο και ομάδες!

Η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ηθική και για το ματς με τον Ατρόμητο και να το παίξει... Άντε και να συμφωνήσουμε. Κι εγώ γουστάρω να παίξουμε και να πάρουμε το ματς στο χορτάρι και να αρχίσει το γλέντι... Όμως για να το δεχτώ αυτό, θα πρέπει να μην προκύπτει τέτοια βρωμιά στο παρασκήνιο και παρεμβάσεις, αλλά ταυτόχρονα να τιμωρηθεί και ο αντίπαλος για τη δεδομένη και αποδεδειγμένη παρατυπία του και την αντικανονικότητα σε βασικά ζητήματα διεξαγωγής αγώνα, όπως είναι (έστω) οι εστίες να είναι σωστές; Διάβασα ξανά και ξανά την απόφαση του σκεπτικού και δέχομαι ακόμη και το ακραίο (διότι καλείται να αποφασίζει ο Δικαστής βάση κανονισμού και νόμου, όχι αίσθησης) ότι δεν θέλει να δώσει μια νίκη σε ομάδα σε ματς που δεν έγινε.

Άντε και να τα καταπιούμε όλα και να κάνουμε τους χαζούς για πολλοστή φορά: η τιμωρία της ομάδας που δεν είχε σωστά τα δοκάρια και στις δυο εστίες (όπως αναγνώρισε και ο Δικαστής) ποια είναι ρε παιδί μου; Θα αλλάξει γήπεδο και θα έχει -3; Όχι... Θα παίξει όλα τα υπόλοιπα ματς -ξέρω γω- στο ΟΑΚΑ; Όχι... Καμία τιμωρία στην ΠΑΕ Ατρόμητος γιατί -λέει- το γήπεδο ανήκει στον Δήμο. Πού στα κομμάτια υπάρχει ηθική στο σκεπτικό αυτής της απόφασης με αυτή τη πρόφαση; Στ' αλήθεια να μου πει κάποιος. Πού είναι η ηθική σε αυτό το σκεπτικό; Το γήπεδο της ομάδας μας ανήκει στην Δικέφαλος Α.Ε. οπότε κάντε ότι θέλετε, φτυάρια, κασμάδες, αξίνες, όπως και το αντίστοιχο του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης, σε κάθε γήπεδο δημοτικό και μη... Καμία ευθύνη η εκάστοτε ΠΑΕ, κάντε τα όλα... ώπα!

Πόσο ηθικό όλο αυτό ε; Ντροπή... Διάβαζα και περίμενα (και θα περιμένω) όλες αυτές τις μέρες τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους σε αφεντάδων ομάδων τα Μέσα. Παντού για μια παράγραφο τονιζόταν «βέβαια να τιμωρηθεί ο Ατρόμητος γιατί όντως είναι απαράδεκτο όλο αυτό» και μετά 900 λέξεις για να μας εξηγήσουν τους λόγους που πρέπει να το παίξει το ματς η ΑΕΚ. Άνθρωποι που δεν έχουν ιδεά το τι είναι η ομάδα μας. Αλλά το δέχομαι διότι αντιλαμβάνομαι ότι ίσως αυτοί έχουν καταλάβει ότι όντως η ΑΕΚ δεν έχει σχέση καμία με τα υπόλοιπα club, αυτό τουλάχιστον άφηναν να καταλάβει ο κόσμος στο κείμενό τους, άρα και γι' αυτό πρέπει να παίξει το ματς. Οκ κύριοι... Τώρα περιμένω εδώ και ώρες (ΜΑΤΑΙΑ) τα κείμενά τους σχετικά με το γεγονός ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΔΕΝ τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος.

Διότι κύριοι εδώ και χρόνια αυτό συμβαίνει: η ΑΕΚ είναι η ηθική, της χτυπούν την πλάτη φιλικά στην πλάτη, αλλάζουν αποφάσεις στα μαύρα μεσάνυχτα, ολόκληρους κανονισμούς ετών σε μια μέρα, βγάζουν δελτία για να κερδίσουν ματς στα χαρτιά ομάδες που τα έχασαν στο χορτάρι και πάει... γράφοντας: αλλά αυτοί που τα κάνουν: ατιμώρητοι! Άλλο το ηθικός και άλλο το μ@λ@κ@ς!!!

aek_paiktes

Υγ: Η ΑΕΚ επικράτησε και του Λεβαδειακού με 3-0 στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Έκανε το 13 στα 13 στην έδρα της έχοντας πλέον 35-2 τέρματα και μάλιστα τα τέσσερα τελευταία ματς εντός τα κέρδισε όλα με 3-0, το προηγούμενο απ' αυτά με σκορ 4-1 επί του Παναιτωλικού. Από την ήττα της στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ με 2-1 η ομάδα του Αλμέιδα μετράει εννέα σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας 25-3 τέρματα με αγώνες ανάμεσα σε άλλα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη αλλά δεν ήθελε να παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι γιατί φοβάται... Δηλαδή κάπου έλεος! Επιπρόσθετα και να το έχανε το ματς δεν κρίνει τίποτα για μια ομάδα που γύρισε για πλάκα διαφορά από το -8, ή για τους ανταγωνιστές της, αφού έρχονται τα play off, όπου θα συναντηθούν όλοι και πάλι μεταξύ τους και θα μετρηθούν! Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Αϊνστάιν για να καταλάβει ότι δεν γίνεται όλο αυτό από την ΑΕΚ για να μην παίξει, αλλά γιατί υπάρχει πολεμική, με συμμαχίες και εξωποδοσφαιρικές παρεμβάσεις όπως το σημειώνει η ίδια στην ανακοίνωσή της!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...