Τόμας: «Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, πρέπει να ετοιμαστούμε για μία μάχη κόντρα στην ΑΕΚ»

Τόμας: «Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, πρέπει να ετοιμαστούμε για μία μάχη κόντρα στην ΑΕΚ»

Newsroom
Τόμας: «Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, πρέπει να ετοιμαστούμε για μία μάχη κόντρα στην ΑΕΚ»

bet365

Στην έλλειψη συγκέντρωσης αναφέρθηκε ο Μπράντον Τόμας για την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ είδε τον Αστέρα Τρίπολης να επιστρέφει από το 2-0 στο 2-2 μέσα στις καθυστερήσεις του 90λεπτου.

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να φύγει νικητής.

Για το αν πίστεψε πως μετά το γκολ του για το 0-2 τελείωσε το παιχνίδι: «Όχι δεν πίστεψα στο 0-2 πως το παιχνίδι τελείωσε. Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αισθανθήκαμε πως είμαστε κοντά σε μία μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής».

Για το αν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό. Συμβαίνει και το ξέρουμε πως πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Αν δεν χάναμε τέτοιους βαθμούς θα παλεύαμε για διαφορετικά πράγματα σήμερα».

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ακολουθεί και τη μάχη του τίτλου: «Ξέρουμε πολύ καλά την ομάδα της ΑΕΚ. Είναι καλή ομάδα. Αλλά καλή ομάδα έχουμε και εμείς. Πρέπει να ετοιμαστούμε για μία μάχη. Να είμαστε δυνατοί έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και όλα τα άλλα που θα έρθουν. Είμαστε σε καλό δρόμο ανεξάρτητα από αυτό το αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα