Λεβαδειακός: Δύο επιστροφές, αλλά και αρκετές απουσίες ενόψει OPAP Arena

Newsroom
Λεβαδειακός: Δύο επιστροφές, αλλά και αρκετές απουσίες ενόψει OPAP Arena

bet365

Επανέρχονται στην αποστολή του Λεβαδειακού οι Ντεντάκης και Λιάγκας για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, με τους Βοιωτούς όμως να μετράνε και διάφορες απουσίες.

Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (13/2) στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ με τον Βέλιτς να υπολογίζει ξανά στους Ντεντάκη και Λιάγκα.

Ωστόσο οι Βοιωτοί έχουν απουσίες καθώς οι Βήχος και Δούμτσιος είναι τιμωρημένοι, ο Τσάπρας είχε ένα σφίξιμο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενώ εκτός για διάφορους λόγους παραμένουν και οι Μουτίνιο, Μπελμόντ, Τόρο, Μπαχανάκ, Σκβάρκα και Γιαννιώτας.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βρακάς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Σαβιέρ και Παζ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα