Οι μπακ του Παναθηναϊκού έλαμψαν επιθετικά, ζητούμενο η ισορροπία

Οι μπακ του Παναθηναϊκού έλαμψαν επιθετικά, ζητούμενο η ισορροπία

Νίκος Αθανασίου
Οι μπακ του Παναθηναϊκού έλαμψαν επιθετικά, ζητούμενο η ισορροπία

bet365

Μετά από αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός πήρε αρκετά πράγματα δημιουργικά από τους δύο ακραίους μπακ, Πούχατς και Βαγιαννίδης ήταν πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι αλλά αμφότεροι πρέπει να βρουν ισορροπία και ανασταλτικά να παρουσιαστούν πιο αξιόπιστοι.

To ταυτόχρονο ντεφορμάρισμα του Γιάννη Κώτσιρα και του Χουάνκαρ έφεραν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τους Τιμοτέους Πούχατς και Γιώργο Βαγιαννίδη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει φανέλα βασικό και το πρόσημο της παρουσίας τους στα άκρα της άμυνας του Τριφυλλιού είναι θετικό.

Αμφότεροι στο παιχνίδι με την Λαμία ήταν εξαιρετικοί στο δημιουργικό κομμάτι, επιβεβαιώνοντας πως το δυνατό σημείο στο παιχνίδι τους είναι η παραγωγή φάσεων και ρηγμάτων, τα αρκετά ανεβάσματα και η λειτουργία τους ως wingers όταν οι ''πράσινοι'' βρίσκονται στη τελική φάση της επίθεσής τους.

Μετά από αρκετό καιρό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους δύο ακραίους μπακ να του δίνουν τόσα πολλά πράγματα ψηλά στο γήπεδο.

Ο Βαγιαννίδης με υπέροχη ντρίμπλα πάνω στη γραμμή και ακόμη και όμορφη κάθετη στον Ιωαννίδη έπαιξε σημαντικό ρόλο στο 1-0 του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ. Παράλληλα, ο ''Βάγια'' όπως προκύπτει από το Wyscout ήταν ο πρώτος παίκτης της ομάδας του σε progressive passes με 11 ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δημιουργεί για τον Ιωαννίδη ένα μοναδικό τετ-α-τετ, στο οποίο ο Έλληνας φορ έκανε ''τσαφ'' και σπατάλησε μια σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 και το ''κλείδωμα'' της νίκης από νωρίς.

φφφ

Από την άλλη ο Πούχατς ήταν πρώτος σε ντρίμπλες(4), είχε μία πολύ καλή σέντρα στο 18᾽ προς τον Ιωαννίδη και παραλίγο να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα στο 67' αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του, κατέληξε στο δοκάρι του αντιπάλου.

Τόσο ο Βαγιαννίδης(σε μεγαλύτερο βαθμό) όσο και ο Πούχατς δεν είχαν καλή εικόνα στο ανασταλτικό κομμάτι, έχοντας ευθύνη για κάποιες από τις φάσεις που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας μπακ είχε θέματα με τον Ρόμανιτς, ο Πολωνός με τις επιστροφές και θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να βρουν την ισορροπία που πρέπει ανάμεσα στο δημιουργικό και το ανασταλτικό κομμάτι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα