Βέλιτς: «Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος, παίρνω την ευθύνη της ήττας»

Newsroom
Βέλιτς: «Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος, παίρνω την ευθύνη της ήττας»

bet365

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς του Λεβαδειακού πήρε την ευθύνη για την ήττα από τον Βόλο (3-0).

Μετά τη νίκη του Ιωνικού κόντρα στον Άρη, ο Λεβαδειακός βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη και ήθελε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Βόλο.

Τελικά γνώρισε την ήττα με 3-0 και Γιάσμινκο Βέλιτς πήρε πάνω του την ευθύνη.

«Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδια τη φετινή χρονιά. Η ομάδα δεν είχε καθόλου συνοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ευθύνη για την ήττα είναι δικιά μου. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη. Είμαστε μέσα στο γκρουπ των ομάδων που παλεύει για την παραμονή στη κατηγορία. Σήμερα χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.

Είχαμε μεγάλες αποστάσεις μέσα στο γήπεδο, ήμασταν μακριά από τους αντιπάλους μας στις πρώτες και τις δεύτερες μπαλιές. Φάγαμε γκολ από στημένη φάση και δεν είχαμε καθόλου συνοχή. Η ευθύνη είναι δικιά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα