Marca: «Ο Αλμέιδα βρίσκεται στο… δρόμο για να καθίσει στον ‘Ολυμπο’ των θεών»

Marca: «Ο Αλμέιδα βρίσκεται στο… δρόμο για να καθίσει στον ‘Ολυμπο’ των θεών»

Newsroom
 Marca: «Ο Αλμέιδα βρίσκεται στο… δρόμο για να καθίσει στον ‘Ολυμπο’ των θεών»

bet365

Η Marca στην αργεντίνικη έκδοσή της αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα και στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που κάνει στην ΑΕΚ, κάτι που αποτυπώνεται και από τη θέση που βρίσκεται η Ενωση.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει οδηγήσει την ΑΕΚ στην κορυφή και με ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο στους συμπατριώτες του. Είναι χαρακτηριστικό το αφιέρωμα που έκανε η αργεντίνικη έκδοση της Marca για τα εδώ πεπραγμένα του, όπου και αποθέωσε τον 50χρονο τεχνικό. «Στην πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη, ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον άνεμο υπέρ του και βρίσκεται ήδη… στο δρόμο, για να καθίσει στον ‘Ολυμπο’ των θεών, τουλάχιστον για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που θέλουν να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Μετά στάθηκε στις επιδόσεις της Ενωσης με εκείνον στο «τιμόνι», αλλά και στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. «Η τελευταία νίκη επί του Αρη με 3-0 εκτόξευσε την ΑΕΚ στην κορυφή της ελληνικής Super League, μπροστά από τον Παναθηναϊκό που ήταν επικεφαλής τις προηγούμενες 19 αγωνιστικές. Ο Αλμέιδα που πήγε στην ΑΕΚ τον Μάιο με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 κατάφερε στις αρχές Ιανουαρίου να σφραγίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχει από τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας στο έργο του και ανανέωσε το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια! Και ο καλύτερος τρόπος για να ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη ήταν να φτάσει στην κορυφή της Super League για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν», σχολίασε ακόμη το σχετικό αφιέρωμα.

Και συνέχισε. «Εκανε την ΑΕΚ την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, αφού είναι η ομάδα που κέρδισε ως τώρα τα περισσότερα παιχνίδια (15), σημείωσε τα περισσότερα γκολ (41) και έχει την καλύτερη άμυνα. Η ομάδα του βασίζεται στην επιθετική δύναμη που επιβάλει ο Λιβάι Γκαρσία με 10 γκολ και ο Μεξικανός Ορμπελίν Πινέδα, ένας παίκτης που ζητήθηκε αποκλειστικά από τον προπονητή για να αποκτηθεί. Ο Αραούχο μαζί με τον Μαροκινό Νορντίν Αμραμπατ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχουν πετύχει από πέντε γκολ. Οι παίκτες του Πελάδο έχουν στόχο και το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο βρίσκονται στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα