Αλμέιδα: «Δεν κοιτάω τη βαθμολογία, με ενδιαφέρει η ΑΕΚ να παίζει καλά»

Αλμέιδα: «Δεν κοιτάω τη βαθμολογία, με ενδιαφέρει η ΑΕΚ να παίζει καλά»

Newsroom
 Αλμέιδα: «Δεν κοιτάω τη βαθμολογία, με ενδιαφέρει η ΑΕΚ να παίζει καλά»

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως το μόνο που τον απασχολεί είναι η καλή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο γήπεδο.

Ως πρωτοπόρος θα παίξει η ΑΕΚ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ματίας Αλμέιδα όμως τόνισε πως δεν κοιτά την κατάταξη. Τι τον ενδιαφέρει; Η Ενωση να παίζει καλά και να δείχνει ωραία «στοιχεία» στο παιχνίδι της. «Γνωρίζουμε αρκετά τον Ατρόμητο, τον έχουμε αναλύσει, τον αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, είναι δύσκολη και συμπαγής ομάδα. Εχουν καλά στοιχεία και εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας σκεπτόμενοι και το παιχνίδι του αντιπάλου», σχολίασε μεταξύ άλλων στη NOVA.

Και συνέχισε. «Στην πραγματικότητα νιώθω ικανοποιημένος όταν η ομάδα αποδίδει καλά. Εχοντας την εμπειρία από την παρουσία μου σε άλλα πρωταθλήματα, όπου είναι παρόμοια με το ελληνικό ή διαφορετικά και κυρίως με τον τρόπο που είναι οργανωμένο το ελληνικό πρωτάθλημα, σε εμένα προσωπικά δεν μου επιτρέπεται να κοιτάζω τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα