Ολυμπιακός: Οι Κόνιασπορ και Αντάνα Ντεμίρσπορ για Γκάρι Ροντρίγκες

Newsroom
Ολυμπιακός: Οι Κόνιασπορ και Αντάνα Ντεμίρσπορ για Γκάρι Ροντρίγκες

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες του Ολυμπιακού έχει μπει στο στόχαστρο των Κόνιασπορ και Αντάνα Ντεμίρσπορ και μένει να φανεί αν θα μετουσιώσουν το ενδιαφέρον τους σε πρόταση.

Ο έμπειρος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι (γεννημένος το 1990) έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δύο τουρκικών συλλόγων και με την μεταγραφική περίοδο στην γείτονα χώρα να ολοκληρώνεται στις 8 Φεβρουαρίου υπάρχει ακόμη χρόνος για να προκύψουν εξελίξεις. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει πραγματοποιήσει φέτος 23 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού, παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει, έχοντας σκοράρει τρία γκολ και δώσει μία ασίστ σε 712 αγωνιστικά λεπτά.

Οι επιδόσεις του αυτές έχουν προσελκύσει τις Κόνιασπορ και Αντάνα Ντεμίρσπορ και μένει να φανεί αν όντως θα επικοινωνήσουν με τους «ερυθρολεύκους» για τον παίκτη. Η πρώτη αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος όντας στην 8η θέση και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο συνεργάστηκε ήδη δύο φορές με τον Ολυμπιακό, πρώτα με την αγοραπωλησία του Μπουτούτσι και έπειτα με την περίπτωση Μπουχαλάκη, επομένως οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.

Η δεύτερη αγωνίζεται επίσης στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 5η θέση διεκδικώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σ' αυτήν αγωνίζονται τόσο ο Χένρι Ονιεκουρού ως δανεικός από τους Πειραιώτες, όσο και ο Μπαντού Εντιαγέ, που έπαιζε στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα