Σισέ: «Υπερήφανος που ήμουν μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας»

Σισέ: «Υπερήφανος που ήμουν μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας»

Newsroom
Σισέ: «Υπερήφανος που ήμουν μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας»

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε μία ανάρτηση στα social media του για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως ήταν χαρούμενος που υπήρξε μέλος της μεγαλύτερου ελληνικού κλαμπ.

Ο Γάλλος επιθετικός, που επισκέφτηκε πρόσφατα την Ελλάδα και την Λεωφόρο για να βραβευτεί, μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ, στον πρόσφατο αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, έχει δημιουργήσει μία ιδαίτερη σχέση με το «τριφύλλι» και συχνά πυκνά ποστάρει στα social media του και γράφει για την ομάδα.

Έτσι, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα μπορούσε να μην πράξει το ίδιο και την ημέρα των γενεθλίων του συλλόγου αναρτώντας μία φωτογραφία με τον ίδιο να πανηγυρίζει γκολ του σε ντέρμπι με την φανέλα του Παναθηναϊκού και να γράφει στην λεζάντα:

«115 χρόνια ένδοξης ιστορίας! Το πιο μεγάλο και ιστορικό ελληνικό σωματείο! Υπερήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα